Zorgboxmeer

Basic Trust

De experts bij Basic Trust zijn gespecialiseerd op het gebied van basisvertrouwen. Deze basis is het vertrouwen dat een kind heeft in zichzelf en in zijn vaste opvoeders. Want een kind met een goede dosis vertrouwen heeft letterlijk en figuurlijk de juiste basis.

‘Wij helpen kinderen de kracht in zichzelf (terug) te vinden en emoties beter te verwerken. Wij ondersteunen ouders door kennis en vaardigheden aan te reiken voor het herstel van het basisvertrouwen. Wij zijn gespecialiseerd in gedragsproblemen ontstaan vanuit hechtingsproblemen, angst en trauma bij kinderen uit adoptie-, pleeg,- of biologische gezinnen.
 
Diensten & Specialisme
Basic Trust in Boxmeer is een kleinschalige particuliere praktijk waar hulpverlening op maat wordt geboden voor ouders, kinderen en jongeren tot 18 jaar. De Basic Trust methode is een erkende methode welke is opgenomen in de databank van effectieve interventies van het Nederlands Jeugd Instituut. In Boxmeer vind je GZ-psycholoog en psychotherapeut Lizette van de Berg, NVO Orthopedagoog Yvonne van der Aa en pedagoog Jans Gielen. Bel gerust om te kijken wat het Basic Trust team voor jou en jouw kind kunnen betekenen.

Basic Trust werkt vanuit de basis, aan de basis.

 

Foto Basic TrustFoto Basic TrustFoto Basic TrustFoto Basic Trust