Innerlijke zorg

Innerlijke zorg

Innerlijke Zorg
Dit is dé specialist op het gebied van gevoelige baby's, kinderen, volwassenen die om wat voor een reden zijn vastgelopen. Of het nu gaat om angsten, intense emoties, volle hoofden, verminderd zelfvertrouwen, piekeren, uitdagingen of school/werk of in relaties. Met zowel grote als kleine uitdagingen kun je bij Innerlijke Zorg terecht.

Diensten en specialisme
Kortdurend, doelgericht en kijkend op jouw behoefte gaan we samen aan het werk. Door mijn gevulde schatkist met jarenlange ervaring weet ik precies wat je nodig heb. Door samen met jou te kijken waar jij naar toe wilt en wat je nu tegenhoud, komen we tot een plan. Ik onderzoek waar de kern van het probleem ligt, help je inzicht te krijgen. Na deze bewustwording kun je echter nog een stap verder maken, namelijk door het probleem van binnenuit te veranderen. Ik ben van mening dat ieder mens alle kwaliteiten in zich heeft om elk probleem aan te pakken, echter kom je niet altijd bij de oplossing en dan laat ik jou graag zien hoe je deze verbinding opnieuw maakt.

Foto Innerlijke zorgFoto Innerlijke zorgFoto Innerlijke zorgFoto Innerlijke zorgFoto Innerlijke zorgFoto Innerlijke zorg