Zorgboxmeer

Touchlife Massagepraktijk

Masseuse
Jolanda is gediplomeerd masseuse en geeft al vele jaren met plezier diverse massages. Zij volgt jaarlijks bijscholingen, cursussen en lezingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in haar vakgebied.
‘Masseren is mijn passie. Het past bij wie ik ben en wat ik wil. Het is een prachtig vak, omdat ik mijn hoofd, handen en gevoel erin kan leggen. Je krijgt dan ook altijd een massage die ik met aandacht geef en helemaal op jou afstem. We kijken vooraf samen naar wat jouw eventuele klachten zijn en wat je op dat moment nodig hebt. Zo is niet één massage precies hetzelfde.

Diensten & Specialisme
Jolanda is gespecialiseerd in zwangerschapsmassage en cursussen babymassage doceren. Ook geeft zij ontspanningsmassage aan vrouwen en de zwangerschapsmassage wordt op een speciale massagetafel gegeven. Deze tafel heeft een opening voor de buik en borsten. Als je op de tafel ligt wordt je buik ondersteund door een verstelbare band. Je kunt dus lekker, comfortabel op je buik liggen. Daarnaast is zij de oprichtster/gastvrouw van MamaCafé Boxmeer. Dit in samenwerking met Welkom Kraamzorg. Voel je vrij om eens binnen te lopen bij een ochtend van het MamaCafé, je bent van harte welkom!
Iedere 1e vrijdag van de maand in de bibliotheek van Boxmeer.

Foto Touchlife MassagepraktijkZorgboxmeerZorgboxmeerZorgboxmeer