Agenda

Agenda

Zaterdag 19 Januari 14:00 - 16:30uur 

Workshop 'De kracht van de ademhaling'
 

Weet jij wat Gezond Ademen is? Nee? Raar, eigenlijk toch? We weten allemaal wel wat gezond eten en gezond bewegen is. Maar over onze meest primaire levensbehoefte, ademen, weten we niet zo veel. 
Ik vind dat iedereen zou moeten weten wat Gezond Ademen is en hoe het kan dat je door verkeerd te ademen ziek kan worden. Ruim 80% van de Nederlandse bevolking ademt niet goed, meestal zonder het zelf te weten. 
Verkeerd ademen draagt bij aan of is de oorzaak van klachten en aandoeningen als vermoeidheid, problemen met stress, burn-out, astma, bronchitis, lage weerstand, verstopte neus en/of sinussen, koude handen/voeten of hyperventilatie.

Tijdens deze workshop leg ik je in 2,5 uur uit wat de Kracht van een Gezonde Ademhaling is en gaan we samen wat oefeningen doen. Het is een laagdrempelige en interactieve kennismaking die geschikt is zowel voor mensen die specifieke klachten hebben als voor mensen die "gewoon" geïnteresseerd zijn in een gezonde leefstijl.​

Kosten  € 27,50 incl. koffie/thee en een persoonlijke bon voor 25,- korting op de kosten van een individuele Buteyko cursus of Buteyko groepscursus.

Nieuwsgierig geworden, inschrijven of nader kennis maken?
Ga naar www.luchtop.com of neem contact met ons op via;

Telefoon: 06-22841446
e-mail: info@luchtop.com